Inspiratie van Hoodman gebruikers

Inspiratie van Hoodman gebruikers

Johan van der Wielen: "Hoodman CF Express kaartjes: nieuwe speler op een grote markt"

Vlak voordat Johan op het vliegtuig stapte naar Groenland belden wij met hem om eens te informeren hoe de Hoodman Steel 128GB CFexpress Type B 1700/1600MB/s geheugenkaart beviel. Het bleef even stil, want Johan was eigenlijk vergeten dat hij een tijd terug een nieuwe kaart in z'n Canon R5 stopte. Lees in zijn review waarom dit eigenlijk heel erg fijn was om op te merken.

Op de website van Johan kan je terugkijken en lezen hoe zijn trip was in Groenland, waar je zeker ook moet kijken naar zijn andere avonturen. Naast Groenland is Johan vaak te vinden in Noorwegen, IJsland maar ook in alle uithoeken van Nederland.

In de review zet Johan de hele kaart uiteen, het gebruik, inladen en conclusies worden getrokken op Johan zijn eigen manier; eerlijk en rechtdoorzee.

Uiteindelijk concludeert Johan het volgende over de CFExpress kaart;
"Tja, wat moet ik verder nog zeggen. Ik ben compleet vergeten dat ik het kaartje in mijn camera had en dat zegt genoeg denk ik. Ik ben zeer tevreden om de simpele reden dat ik geen enkel probleem heb ondervonden. Ik ga ook gewoon verder met gebruiken in de hoop over een jaar ditzelfde nog steeds te kunnen zeggen. Aanrader wat mij betreft."

Klik op de button hieronder voor het hele verhaal.

Lees verder